dinsdag 24 december 2013

Breakfast Inspiration - Gojibessen


Met de kerstdagen voor de deur is een gezond begin van de dag geen overbodige luxe. En hoe kan je je dag beter beginnen met een Healthy Breakfast.

Laatst werd ik blij verrast met een pakketje superfoods van Puur & Fit. Puur & Fit is een expert in gezonde natuurproducten. Zij bieden een groot assortiment aan natuurvoeding, vitaminen & mineralen en superfoods, waaronder gojibessen.

Gojibessen zijn een van de meest complete vruchten als het gaat om de aanwezigheid van verschillende vitaminen & mineralen. En gojibessen zijn daarnaast een bron van complete eiwitten en antioxidanten. Een perfecte aanvulling op een gezonde voeding! Nu kan ik met mijn promopraatje nog wel even door gaan, maar belangrijkste is dat de gojibes ook heerlijk zoet van smaak is. Je kunt ze zowel als tussendoortje eten, als toevoegen aan een gerecht. Neem bijvoorbeeld een handje gojibessen en voeg deze toe aan zelf gemaakte granola in combinatie met andere superfoods, of een ander idee: voeg ze toe aan een Healthy Shake.

Hierbij alvast een voorproefje van gojibes-combinaties, om een heerlijk gezond ontbijt te creëren. De Healthy Shake bestaat uit banaan, twee appels en een handje gojibessen. Onderstaand ontbijt bestaat uit magere kwark, granola, lijnzaad, geraspte kokos, aarbeien (diepvries) en een handje noten.

Gojibessen kun je aanschaffen bij Puur & Fit voor maar €6,95 per zak (250gr), (klik hier).


Wordt gemotiveerd tot A - Healthy Lifestyle en volg mij via Instagram (healthylifenl)

Geen opmerkingen :

Een reactie posten