zaterdag 21 december 2013

Let's Boost!


"BodieBoost! Het dieet waarbij snoepen moet!"

Let's Boost! Waarschijnlijk heb je deze woorden van Charlotte al eens voorbij zien komen. Charlotte Willems is de auteur van de BodieBoost boeken. Zij presenteert in haar boeken een afslankformule die erg aanslaat, omdat je de methode eenvoudig kunt toepassen in je dagelijkse leven. Ze heeft een leuke, lekkere en vooral haalbare manier gevonden om af te vallen. Een manier die werkt en die ze graag wilt delen met anderen.
In haar eerste dieetboek BodieBoost, slank en fit in het echte leven legt ze haar afslankmethode uit. Maar wat is een afslankmethode, zonder gezonde recepten, tips & tricks en een dagboek als stok achter de deur? Dit bracht Charlotte op het idee om een kook- en dagboek te schrijven en deze is zojuist verschenen. Het kookboek staat boordevol heerlijke, simpele recepten. De afslankregels van de BodieBoost methode worden gegeven, en daarnaast wordt er heel duidelijk aangegeven wat je wel en niet mag eten. Nu mag je met BodieBoost (bijna) alles eten, maar het gaat hem meer om de hoeveelheden. Ben je altijd al op zoek geweest naar de juiste gezonde en verantwoorde producten en recepten, dan heb je aan het BodieBoost kookboek een hele goede raadgever. Van recepten tot aan weekmenu's, van boodschappenlijstjes tot aan tips & tricks, van ervaringsverhalen tot aan een wetenschappelijke onderbouwing, alles komt aanbod om je te helpen met het verantwoord verliezen van de overtollige kilootjes.

Ook het BodieBoost dagboek kun je zien als een extra motivatie. Een goede voornemen om af te vallen wordt pas echt serieus als je dag in dag uit nadenkt hoe je dit doel kan bereiken en het dagboek kan daarbij een extra stimulans zijn. Hierin kunnen je doelen kwijt en het boek geeft je de mogelijkheid om voor elke dag bij te houden wat je hebt gegeten en gedronken.

Staat er op jouw lijstje met goede voornemens: "losing weight"? Probeer dan eens BodieBoost! Het kookboek is verkrijgbaar voor €19,95 en het dagboek heb je al in huis voor €4,95.

Let's Boost!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten