donderdag 16 oktober 2014

Een update / upgradeIets updaten, iets actualiseren. Of noem het upgraden; oude software vervangen door een nieuwere variant. Een systeem weer up to date maken. 

Hoe je het ook noemt, hierbij een update, een upgrade. Van A - Healthy Life.nl naar ANNEAU1989.com. Nog heel heel even, die laatste kleine puntjes op de I. Ik wilde eigenlijk wachten met het posten van een nieuwe blog tot ANNEAU1989.com online is, maar ik vind dat de blogstilte lang genoeg heeft geduurd. Bij deze een kleine uitleg waarom er zolang geen blogpost online is gekomen en tegelijkertijd een uitleg wat je kan verwachten op ANNEAU1989.com.

Blog-stilte
Je vraagt je misschien af of ik geen inspiratie meer had om een blogpost te schrijven, maar nee, met 20 concept-ideeën aan inspiratie geen gebrek. Zoals ik aan het eind van de zomer al schreef, ik moest even prioriteiten stellen. Een 32-urige job in combinatie met "even" afstuderen zorgde ervoor dat mijn dagen al snel gevuld waren. "Maar vorige jaren combineerde je deze twee toch ook?" Klopt, ik deed mijn master naast me baan, trainde afgelopen jaar voor een marathon en hield A - Healthy Life.nl wekelijks up to date. Het verschil met nu zit hem in het (af)studeren. Echt afstuderen, de laatste welbekende zware loodjes, zijn toch even een ander verhaal. Ik koos bewust voor een extra vak, wat gepaard ging met extra (studie)tijd. Aan de ene kant vervelend, maar aan de andere kant ben ik heel blij met mijn keuze.

Wat extra tijd creëren voor de studie had het gevolg dat ik prioriteiten moest stellen en dat deed ik hier, op het blog. Althans, prioriteiten in het schrijven van blogposts. Het is namelijk niet dat ik niet met mijn blog bezig ben geweest. Sterker nog, als ik kijk naar de hoeveelheid mails tussen Mylene en mij, zijn er nog heel wat hobby-uurtjes aan op gegaan. Maar met alle liefde, want wat ben ik tevreden met het resultaat. Nog heel even en ik kan je verwelkomen op ANNEAU1989.com en hoop daarmee direct een einde te maken aan de blogstilte. Want ja, het duurt niet lang meer of de graduated blogpost kan ook geschreven worden. Niet mijn vrije dagen meer besteden aan de studie, maar tijd voor iets nieuws: om te beginnen met ANNEAU1989.com.

Wat kan je verwachten op ANNEAU1989.com?
Ondanks dat oktober alweer bijna halfway is, wil ik nog een maandoverzicht van september plaatsen, wil ik nog een goede voornemens #2014 voor het vierde kwartaal posten en zijn er genoeg my weeks on Instagram te maken, om nog maar over nieuw ontdekte hotspots, nieuwe travel plannen en een nieuwe uitdaging te zwijgen. Genoeg inspiratie om over te schrijven.

Zoals je wellicht hebt gezien in de header van ANNEAU1989.com staat Sport, Health & Travel centraal. ANNEAU1989.com blijft voor een groot gedeelte hetzelfde als A - Healthy Life.nl. Ik blog over dingen waar ik gelukkig van word. Je vindt er mijn uitdaging(en), inspiratie en motivatie voor verschillende sporten (met name running, yoga en cycling), tips voor een gezonde leefstijl en ik heb Travel toegevoegd, omdat ik het afgelopen jaar merkte dat ik het ook ontzettend leuk vind om hierover te bloggen. Ik zou mezelf niet direct een travelblogger willen noemen, maar het idee is om in de toekomst mijn (sportieve) ervaringen qua reizen te delen. Als er iets is wat ik leuk vind, is het uitkijken naar een nieuwe reis, een nieuwe plek ontdekken, op nieuw avontuur. Zowel back to basic op sportief gebied, als een heerlijk relaxte citytrip vol luxe. Ik houd van die balans. In sporten: de ene dag jezelf helemaal uitputten, om de volgende lekker bij te komen tijdens een rustdag. In health: ontbijten met een groene smoothie, om 's middags ergens koffie te gaan drinken met een vers stuk appeltaart. En in reizen: grote reizen ver weg of een mooie citytrip dichtbij.

Pursue your ambitions and live your dream!

1 opmerking :

  1. Your blog has always been a good source for me to get quality tips on blogging. Thanks once again.
    immediate medical care brooklyn

    BeantwoordenVerwijderen