vrijdag 10 oktober 2014

Let me introduce you: ANNEAU1989.com


Lang heb ik getwijfeld of ik de overstap wilde maken, maar het resultaat is het antwoord. 
It's almost here, a custom made new blog: ANNEAU1989.com 

Volgende week zal ANNEAU1989.com online gaan. Maar hierbij alvast een sneakpeak en een uitleg over de overstap van A - Healthy Life.nl naar ANNEAU1989.com. 

Ik ben iemand die van uitdagingen houd. Ik ben iemand die vol energie zit. En ik ben iemand die het liefst bezig is in plaats van dat ik af wacht. En dat doe ik, of nee, dat heb ik gedaan. Het is tijd voor een nieuwe uitdaging. Tijd voor iets anders, iets nieuws, iets spannends. Ik noem het ontdekken. De wereld ontdekken. Komen op plaatsen waar ik nog niet eerder ben geweest. Door mijn eigen Utrecht wandelen met mijn hond en koffie drinken of sapjes bestellen bij de fijnste hotspots. Mezelf een doel stellen waarvan ik weet dat ik het kan bereiken als ik er volledig voor ga. Nieuwe inspirerende mensen leren kennen, waar gesprekken uit voort komen die me energie geven. Op zoek gaan naar de meest lekkere (gezonde) recepten, om vervolgens uren in de keuken te staan. Voor vrienden, voor mijn vriend of gewoon voor mezelf. Smaken proeven die ik nog niet eerder heb geproefd, zowel in eten als in wijn. Want wijn, oh wijn. Geef me glas, een goed bijpassend kaasplankje, fijn gezelschap en beter wordt mijn avond niet. Of misschien wel door onverwachts op een mooi feestje te belanden. Dagen dansen op festivals of een nachtje doorhalen, om de volgende dag weer (te proberen) fris en fruitig achter mijn laptop te kruipen met een groene smoothie naast me. Bloggen, uren bloggen. Toegeven dat ik een kleine Iphone verslaving heb om de leukste, mooiste momenten vast te leggen en te delen via social media. Om de foto's vervolgens van tekst te voorzien. Schrijven over dingen die me raken, enthousiasmeren of gelukkig maken. Schrijven over mijn passies sport, health en mijn "wanderlust". It's a way of life, my way of life. Ik noem het mijn ontdekkingsreis door alles wat het leven biedt: mooi, positief, gezond én sportief.

ANNEAU1989.com is een manier waarop ik je een kijkje over mijn schouder geef en je wellicht inspireer om ook het beste uit jezelf te halen. ANNEAU1989.com is net dat beetje meer dan A - Healthy Life.nl. De lay-out, de inhoud, de focus. Voor mijn gevoel is ANNEAU1989.com geheel Annemieke en meer dan dat. De onderwerpen Sport & Health blijven centraal staan, maar Travel wordt toegevoegd om de cirkel rond te maken. En dat brengt mij meteen bij de uitleg van de naam ANNEAU. ANNEAU staat voor ring, schakel. Ik verbind de elementen sport, health & travel samen op het blog. Ik zet ze als het ware als schakels aan elkaar, om er een ring van te maken. Een ring die van mij is, en die ik altijd met me mee kan dragen. Daarnaast zit in ANNEAU deels mijn naam Annemieke en 1989 is mijn geboortejaar, wat wederom de cirkel rond maakt. 

Samen met Mylene heb ik de afgelopen weken hard gewerkt aan deze nieuwe blog en oh, wat ben ik enthousiast over het resultaat! Komend weekend worden de puntjes op de spreekwoordelijke i gezet en dan hoop ik jullie volgende week te kunnen verwelkomen op ANNEAU1989.com

 STAY TUNED!

3 opmerkingen :

 1. Leuk! Ik ben heel erg benieuwd en ga je ook daar weer volgen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk leuk leuk! Ben heel benieuwd! Mylene is sowieso een topper, dus het wordt vast mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. yes this is giving such a wonderful information that we must have to know or else it'll be dangerous for us so thanks for aware this keep doing this.
  i hope in future this blog will take place.
  clinics in brooklyn

  BeantwoordenVerwijderen