ABOUT


A - Healthy Life.nl is de blog van Annemieke. Een blog die zij heeft opgericht om haar tips, ideeën, inspiratie en enthousiasme voor sport, health, wellness & travel op te delen. Haar passie is het combineren van sporten en reizen. Welke sport dan ook, het is iets wat je in haar optiek over de hele wereld kan beoefenen, op de meest mooie plekken. Ze neemt je mee in de grenzen die zij opzoekt. Grenzen die ze in fysieke uitdagingen nog niet eerder is tegengekomen, of plekken waar ze nog niet eerder is geweest. Sport, health & wellness, in zowel binnen- als buitenland. 
Sport. 
Hardlopen is een sport waar ik mijn hart aan heb verloren. Geef me een paar hardloopschoenen, en ik ontdek de mooiste plekken. Maar niet alleen rennend, ook fietsend ontdek ik grenzen. Benieuwd naar mijn nieuwste uitdaging, mijn trainingsschema's of mijn wensen en adviezen qua sportieve reisbestemming? Het is mijn passie om de meest uitdagende, haalbare en onvergetelijke grenzen op te zoeken. 
Health. 
Ik ben afgestudeerd Verpleegkundige, maar ben daarna nog verder gaan studeren aan de master (clinical) Health Sciences. Zowel tijdens mijn werk, als in mijn dagelijks leven ben ik me bewust van het belang van gezond leven. Om fit te blijven is gezonde voeding erg belangrijk. Mijn optiek: gezond in balans met ongezond. Naast lekker gezond eten met havermout als ontbijt, salades als maaltijd en tussendoor verse (groente & fruit) sapjes, houd ik van goede koffie met brownies en appeltaart of een glas wijn, tapas en een kaasplankje. Ik laat je zien hoe je grenzen kunt opstellen voor jezelf om in evenwicht te blijven en een gezonde balans houdt tussen ongezond en gezond. 
Wellness. 
Het leven vliegt voorbij. Dagen, weken, maanden, jaren, voor je het weet is iets alweer verleden tijd. Door momenten van wellness te creëren, door aan Yoga te doen en door soms bewust rust in te plannen, probeer ik stil te staan en te genieten van de fijne dingen in het leven op dat moment. Ik doe dit thuis, maar zoek hiervoor ook de meest bijzondere plekken op zowel in eigen land, als over de grens.

Kortom, A – Healthy Life.nl is een persoonlijke healthy lifestyle blog, vol met tips, ideeën, inspiratie en enthousiasme voor Sport, Health, Wellness & Travel.
Leef je leven. Reis, bewonder en ontdek grenzen. 
Er is niets mooier, dan het nastreven van je ambities!
Vragen, tips, adviezen of opmerkingen? Zie hier mijn contactgegevens. 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten