donderdag 1 mei 2014

Meeting GL2R Crew in Rotterdam


Fieke en Francien van de succesvolle blog Girls Love 2 Run hebben vorig jaar de GL2R-crew opgericht. De crew bestaat uit een aantal meiden, allemaal bloggers (food, health, sport of fashion) met een liefde voor (de naam zegt het al): Running! Een sport waar ook ik mijn hart aan heb verloren, dus ik was blij verrast toen ik enkele weken geleden een uitnodiging kreeg om deel te nemen aan een van de trainingen van de GL2R-crew.

Maandelijks komt de GL2R-crew samen in Amsterdam. De ene keer staat er een gezamenlijke hardlooptraining op het programma en de andere keer een heavy work-out onder leiding van een professionele trainer. Zo ook maandag, alleen vond de GL2R-meeting dit keer plaats in het mooie Rotterdam. Crewmaatjes Lindsey, Madelon, Marieke en Daphna hadden de eer op zich genomen om een training te verzorgen in hun eigen stad: GL2R-Crew goes Rotterdam!

En dus reisde ik maandag af naar Rotterdam, een stad die voelt als thuiskomen. Enerzijds omdat ik er lange tijd (in de buurt) heb gewoond en anderzijds, omdat ik er twee weken terug de marathon liep.

We verzamelden in het Nhow hotel, wat (min of meer) naast de Erasmusbrug ligt. Bij ontvangst kregen we een setje sportkleding van de NightCat collectie van Puma. Een roze jasje en een zwart broekje, waar reflecterende strepen in zijn verwerkt (check de foto's!). Daarnaast een gaaf roze shirt met een reflecterende "Now you see me" en een paar hele fijne lichtgewicht schoenen (Puma Faas 300) om de outfit af te maken!

Je kunt je voorstellen dat de gezelligheid al begon in de kleedkamer, maar daar kwamen we niet voor. Tijd om in actie te komen! Ik verwachtte dat we een aantal kilometers zouden gaan hardlopen, maar dit bleek niet het geval. Toen ik het terras van het Nhow Hotel op liep, werd duidelijk dat ons een pittige work-out te wachten stond. Ai slik, waarom heb ik al eeuwen geen krachttraining meer gedaan? Beenspieren okee, maar (getrainde) arm- en buikspieren heb ik niet. En dat heb ik geweten. Justin van CrossfitRTM had een parcours uitgezet met verschillende oefeningen. Squats, lunges, planken, opdrukken, sit-ups en ik vergeet er nog een aantal. En dan denk je misschien okee, maar voeg daar nog wat extra gewichten aan toe en nee, dat voelde niet okee. Ai! Ik heb een ongekende spierpijn in mijn billen, buik, benen en armen. Do I need to say more?

Gelukkig verzachtte het uitzicht op de Erasmusbrug de pijn, want wauw, wat een plek voor een work-out (wederom; check de foto's!). Gijsbregt de credits zijn voor jou, als het gaat om het regelen van de locatie. En dank aan Evert voor de prachtige foto's!

Na de training kregen we een grapefruit (een stuk fruit na een zware training is een must voor je spieren) en was het tijd om nog wat te socializen met meiden die ik online had leren kennen, maar nog nooit in real life had ontmoet. Wat een lieve, sportieve en enthousiaste meiden! En ervaringen delen als het om de liefde voor hardlopen gaat: love it.

De tijd vloog en ook al zat ik nog vol energie, het was tijd om naar huis te gaan. Maar niet met lege handen. We kregen nog een goed gevulde goodiebag voor "onderweg". Energie aanvullen met Chocotasting, muesli van MyMuesli waar ik de volgende ochtend heerlijk mee heb ontbeten en kokoswater van Vita Coco om de dorst mee te lessen. En helaas was ik met de auto en had ik niet de mogelijkheid om door GersMagazine te bladeren, maar wat een geweldig tijdschrift!

Lieve GL2R-crew, ontzettend gaaf om jullie te ontmoeten! See you at We Own The Night?!

2 opmerkingen :

  1. Superrr leuk dat je er was! En tof je eindelijk eens te ontmoeten. Leuk verslag heb je ervan gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Merci & insgelijks! Super leuk om je eens te ontmoeten.

    BeantwoordenVerwijderen