dinsdag 4 februari 2014

Health Coach: Rens Kroes

renskroes.com
Denk aan de naam Kroes en je noemt waarschijnlijk de naam Doutzen. Toch is Rens Kroes ook niet onbekend meer. Rens Kroes is health coach. Ze heeft gestudeerd voor voedingsdeskundige en heeft nu haar eigen bedrijf, een eigen website en ze schrijft aan haar eerste boek. Kortom, met haar ambitie en enthousiasme voor een healthy lifestyle, is zij een grote inspiratiebron!

Rens Kroes haar idee van een gezonde lifestyle zit hem in het vinden van een balans. Een balans tussen gezonde voeding, voldoende beweging, maar ook ontspanning. Rens haar adviezen zijn gebaseerd op jou eigen lifestyle. Een lifestyle die bij je past en daardoor ook makkelijk(er) is vol te houden. Geen rigoureus dieet, maar het vinden van een balans. Of je nu op zoek bent naar meer energie, je de wens hebt om af te vallen of juist om aan te komen, of omdat je graag een detox-programma wilt volgen, met alle wensen kan je bij haar terecht. Neem een kijkje op renskroes.com voor haar mogelijkheden.

Daarnaast staan op haar website verschillende recepten. Van ontbijt, lunch en diner ideeën, tot aan snacks, smoothies & sapjes. Ik probeerde de Gojibessen Shake en de Inca Oersnack. Gezond, lekker en makkelijk om te maken!

Gezond leven hoeft niet moeilijk te zijn, laat je inspireren!


Ingrediënten:
- handje gojibessen
- handje bosvruchten (verse of diepvries)
- 1 banaan
- 1 theelepel chiazaad
- 1 theelepel lijnzaad
- 200ml water (itt Rens haar recept, zij gebruikt kokoswater)

Leg de gojibessen een uurtje in het water, zodat ze kunnen wellen. Voeg vervolgens de bosvruchten, banaan, en de superfoods toe en mix het geheel met de staafmixer tot een smoothie. Et Voila!


Klik hier om mijn variatie op het recept van de Inca Oersnack te zien.

renskroes.com

Geen opmerkingen :

Een reactie posten