maandag 17 februari 2014

WIN: Wellness arrangement van SpaOnline.com


"Na inspanning, komt ontspanning!"
Tijd voor een dagje wellness via SpaOnline.com!

Ken je dat gevoel dat je het idee hebt dat je voorraad energie bijna op is? Je hebt een drukke periode achter de rug en je kijkt uit naar een momentje om bij te tanken. Vaak leent een vakantie zich daar heel goed voor, alleen een vakantie moet je plannen. Een weekendje weg is al iets makkelijker op korte termijn te realiseren, maar een dagje weg kan zo geregeld zijn. 

De afgelopen weken ben ik erg druk geweest met mijn studie en dat blijft waarschijnlijk ook nog even zo. Herkansing, beleidsnota's en mijn scriptie als grote kers op de taart. Daarnaast werk ik soms 16u, soms 24u, soms 32u per week en dat kan 's ochtends, 's avonds en 's nachts zijn. Als ik 's ochtends/overdag werk, kan ik 's avonds hardlopen (of studeren). Als ik 's middag/'s avonds werk, kan ik 's ochtends studeren (of hardlopen) en als ik 's nachts werk zoek ik naar motivatie om iets te gaan doen als ik 's middags mijn bed uit kom. Een onregelmatig rooster, afstuderen en een marathon training is soms even zoeken naar tijd en dat vergt wat inspanning. 

Blijft er dan nog tijd over voor ontspanning? Jazeker. Vrije tijd moet je bewust inplannen, moet je koesteren. Eerlijk gezegd ben ik daar zelf nog geen expert in, aangezien ik vaak op een vrije dag bedenk wat ik wil doen, maar het voornemen om me-time in te plannen is er. En daarom ging ik laatst op zoek naar een dagje weg, een dagje me-time, een dagje genieten. Na inspanning, komt ontspanning! Wat is er fijner dan languit op een ligbed bijkomen van een heerlijk warme sauna? Ik kwam uit op SpaOnline.com. SpaOnline.com is de grootste boeking website voor wellness & sauna arrangementen in Nederland (en België). Ik zocht een wellness arrangement bij mij in buurt en had veel keus, omdat zij met vele spa, sauna's en thermen samenwerken door heel Nederland heen. Ik boekte een wellness arrangement en ik had binnen enkele minuten de voucher in mijn mailbox. Ideaal! Op naar een dagje ultiem relaxen! 

Ben je net als ik toe aan een dagje weg, een dagje ontspanning, een dagje wellness? Doe dan mee met deze WIN-actie. Ik mag van SpaOnline.com een wellness arrangement weggeven! De actie duurt t/m 2 maart. Op 3 maart ontvangt de winnaar bericht.

Hoe kan je meedoen? 
LIKE, SHARE & WIN!
  • Like A - Healthy Life.nl op Facebook, klik hier
  • Like SpaOnline.com op Facebook, klik hier
  • Deel dit bericht/deze win-actie op Facebook
De winnaar is Daphna Nijsse! Stuur een mailtje naar info@a-healthylife.nl en ik neem zsm contact met je op. 

1 opmerking :

  1. Geweldig dat er deze aktie's zijn! Ik mag hopen dat de gelukkige winnaar een dag van haar dromen heeft gehad!

    BeantwoordenVerwijderen