donderdag 9 januari 2014

WIN: BodieBoost boeken

 

Afvallen. Losing weight. Het lijkt me een vervelende struggle met jezelf. Altijd weer de strijd met jezelf, je kilo's, eten en onzekerheid. Charlotte Willems heeft er iets op gevonden. Haar slogan luidt namelijk: "het dieet waarbij snoepen moet en afvallen leuk wordt". Haar eerste boek BodieBoost, slank en fit in het echte leven was een succes en ze heeft nu twee nieuwe boeken uit: BodieBoost het kookboek en het dagboek. Een paar weken terug mocht ik haar nieuwste boeken in ontvangst nemen en ik werd enthousiast van haar (afslank)methode!

Je hoeft jezelf geen rigoureus dieet op te leggen, om wat kilo's kwijt te raken. Charlotte Willems ontwikkelde een simpele, makkelijke maar vooral haalbare afslankmethode. Het dieet bestaat uit twaalf regels, waarvan een regel bijvoorbeeld snoepen is. Hoe fijn kan afvallen zijn. Daarnaast geven haar twee nieuwste boeken je verschillende tips en ideeën om het afvallen nog makkelijker te maken. In het kookboek staan weekmenu's beschreven met heerlijke gezonde recepten (incl boodschappenlijstjes) en het dagboek kun je zien als extra motivatie.

Ben je op zoek naar een fijne manier om komend jaar toch wat kilo's kwijt te raken, of wil je gewoon een kookboek met gezonde recepten? Doe dan mee met deze WIN-actie! Ik mag beide boeken weggeven: BodieBoost het kookboek én het dagboek. De actie duurt t/m 12 januari. Op 13 januari ontvangt de winnaar bericht.

Doe mee:
 • Laat een berichtje achter waarin je aangeeft dat je mee doet met de BodieBoost WIN actie
 • Like A - Healthy Life.nl op Facebook, klik hier en/of volg A - Healthy Life via Bloglovin, klik hier
De winnaar is Martine! Stuur een mailtje met je adresgegevens naar info@a-healthylife.nl en ik zorg dat de boeken jou kant op komen. Gefeliciteerd!
2 opmerkingen :

 1. Die ken ik nog niet en wil ik wel winnen! Al is gezond eten best lastig tijdens her afstuderen, vind ik :-(
  Groetjes Lobke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super! die wil ik wel winnen. Dit jaar is mijn goede voornemen niet 'afvallen'maar gezond leven..daarmee komt dat afvallen dan hopelijk vanzelf goed......
  Leuk om je stukjes te lezen Annemiek!Dat motiveert!
  gr Martine jullie oud leerling;)

  BeantwoordenVerwijderen