zondag 1 december 2013

Trainingsweek

Dag griepje. Hallo afstudeerscriptie. Afgelopen week voelde ik me gelukkig weer een stuk beter en dat kwam goed uit, want er stond een deadline voor de deur. Naast werk, moesten er de nodige uurtjes aan de studie worden besteed en wat is hardlopen dan een fijne afwisseling. Een dagje op het werk of in de bieb, afsluiten met een avondje in de buitenlucht om je hoofd weer even "leeg" te maken. Van te voren zie je er tegenop, maar als je 's avonds onder de douche staat besef je dat er niets fijner is.

Er stond een herstel-week op het programma, dus ik mocht het rustig aan doen. Maar daarentegen mag ik komende week weer een lange duurloop maken van 18 a 19km. Opbouwen die kilometers! Doe je mee?

Mijn trainingsschema voor deze week:
  • 5 - p - 5 - p - 5 - p - 5 - p - 5 - p (5min. tempo / p = 3min dribbel)
  • Duurloop 45min. 
  • Duurloop 115min. 
Dit schema is opgesteld door mijn moeder die een ervaren hardlooptrainster is en die zelf ook meerdere Marathons heeft gelopen. Het schema is (nu nog) gebaseerd op een training/voorbereiding voor de Halve Marathon. 


Wordt gemotiveerd tot A - Healthy Lifestyle en volg mij via Instagram (healthylifenl) 

1 opmerking :

  1. Train je voor een halve marathon? Ik wou dat eerst ook, maar besefte dat ik daardoor veel spiermassa zou kwijtraken en dat wou ik nou net weer niet, haha. Spieropbouw en een halve marathon lopen, is geen goeie combi als het om doelen gaat :)

    BeantwoordenVerwijderen