vrijdag 27 december 2013

WIN: Sport Waardebon van Zalando van €50


A - Healthy Life.nl staat in het teken van ingrediënten voor A - Healthy Lifestyle. Natuurlijk hoort hier sporten en gezonde voeding bij, maar Health zit hem in mijn ogen ook in de kleine dingen die je gelukkig maken. Bijvoorbeeld een heerlijk glas rode wijn met een heerlijk kaasplankje. De zon zien opkomen of juist zien ondergaan. Of weer heerlijk warm worden bij de kachel als je buiten bent afgekoeld. Een geluksmomentje, is mijn ogen heel veel Health waard!

Kerst is zo'n fijne tijd waar heel veel geluksmomenten bijeenkomen. En laat ik er nou net na kerst nog zo'n geluksmoment bovenop doen. Ik mag van Zalando een waardebon van €50 weggeven voor een sport artikel naar keuze op de Sports Home afdeling.

Dus heb jij met kerst heerlijk genoten van alle kerstdiner's, en wil je het nieuwe jaar vol goede voornemens sportief aan de slag? Doe dan mee met deze WIN-actie en shop bij Zalando een nieuwe sport-outfit bij elkaar. De actie duurt t/m 31december. Op 1 januari ontvangt de winnaar bericht.

Doe mee:
 • Geef in een reactie aan wat jouw sportdoel wordt voor 2014 
 • Like A - Healthy Life op Facebook, klik hier
Wordt gemotiveerd tot A - Healthy Lifestyle en volg mij via Twitter (@healthylifenl) en Instagram (healthylifenl) 

De winnaar is Kim van de Groot! Stuur een mail naar info@a-healthylife.nl en ik neem contact met je op.
Gefeliciteerd en alvast veel plezier met je sportoutfit en succes met het bereiken van je sportdoel!

5 opmerkingen :

 1. Super leuke actie! 2014 wordt mijn halve marathon jaar! Ik trap m af met mijn eerste halve marathon op 12 januari in Egmond en daarna gaan er nog vele volgen. 12 januari ga ik voor uitlopen, maar.... Het doel wordt een halve lopen onder de 1:55, er is nog een hoop werk aan de winkel, maar 2014 ik ben er klaar voor! ♥ #irun2014

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn sportdoel voor 2014: Een halve marathon in Valencia lopen onder de 1.40 en heel veel mensen inspireren om te gaan hardlopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn doel wordt de marathon in Rotterdam, eerst in januari de halve van Egmond lopen. Ik hoop stiekem mijn eerste marathon onder de vier uur te lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Annemieke, leuke actie! Mijn gróte doel voor volgend jaar is m'n studie afronden, maar daar is weinig sportiefs aan ;-) Ik wil op sportief gebied weer starten met zwemmen, en nu écht m'n best doen.

  Fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Annemeke, Leuke en enthousiaste blog heb jij. Mijn complimenten. Mijn persoonlijke doel voor 2014 is gelegen in het weer oppakken van een Healthy Life, zowel op sport- als voedingsgebied. Ik heb namelijk de afgelopen jaren erg lopen sukkelen met blessures en operaties. Jouw blog zal zeker helpen om dit doel te verwezenlijken aangezien het op mij zeer motiverend werkt!

  Kim van de Groot

  BeantwoordenVerwijderen